Wat doen we

Cupido, scherpste dispuut der N.S.G.

Een keuze voor Cupido garandeert je een enerverende studententijd, waarin je, gewapend met pijl en boog, harten van mensen gaat raken.

Er zijn drie (kern)speerpunten waarin onze missie ‘Amor Omnia Vincit’ centraal staat. De liefde overwint immers alles:
Liefde voor God
Liefde voor de vereniging
Liefde voor elkaar

Liefde voor God
God is onze bindende factor. Want wie God niet kent, kent ook geen liefde (1 Joh 4:8). Tijdens goede en open gesprekken, discussies en geestelijke avonden bouwen we elkaar op in het geloof en zoeken we met z’n allen naar de Waarheid. En wat is er mooier dan de liefde van God te mogen uitstralen naar onze medestudent en maatschappij?

Liefde voor de vereniging
Wat zou Cupido zijn zonder het mooie N.S.G? Wij vinden het belangrijk om als dispuut een positieve positie in de verenging te nemen, aanwezig te zijn op borrels, activiteiten en commissiewerk te vervullen. We houden van brassen en zijn onbrasbaar gebleken. Met aansluitend een mooie verbroerderingsavond met het andere dispuut. En 14 februari is natuurlijk de dag dat N.S.G. niet om ons heen kan…

Liefde voor elkaar
Cupido bestaat uit een chille groep mensen die ontzettend kunnen genieten van elkaar. Er is ruimte voor gekke verhalen, muzikaliteit, intellectuele gesprekken, braspartijen, liftacties, weekendjes weg , goede feesten en slap geouwehoer. En tegelijkertijd heerst er een sfeer van openheid, liefde en de ruimte om elkaar van hart tot hart te ontmoeten. Lijkt Cupido jou té romantisch en vrouwenachtig? Ervaar zelf hoe ‘zoetsappig’ wij zijn: ontmoet onze woest(aantrekkelijk)e mannen en observeer onze temperamentvolle vrouwen.

Kom langs en kijk of Cupido jouw hart raakt!

Amor, Omnia, Vincit!